# aan Gedeeld Materiaal in Syrië

# aan Gedeeld Materiaal in Syrië:

Er zijn apparaten die worden gebruikt in meerdere afdelingen, zoals defibrillators en monitors, alsook apparaten die diensten verlenen aan het ziekenhuis, in het algemeen, zoals elektrische generatoren, zuurstof generatoren en andere apparatuur. De resultaten worden als volgt samengevat:

  1. Het totale aantal defibrillatoren was 214, waarvan 40 onderhoud vereisten. Wanneer gekoppeld aan het aantal ziekenhuizen met defibrillatoren, waren er 3 ziekenhuizen in de buitenwijken van Damascus en 5 in de noordelijke regio die geen defibrillator hadden.
  2. Het totale aantal monitors was 386, waarvan 66 onderhoud vereisten. Dit aantal heeft geen betrekking op de werkelijke behoeften, met betrekking tot het aantal ICU bedden en het aantal operatiekamers.
  3. Het aantal droge en natte autoclaven is evenredig met het aantal ziekenhuizen, met uitzondering van een ziekenhuis, dat een inherent niet-chirurgische ziekenhuis is. Echter, ongeveer 53 autoclaaf machines vereisen onderhoud.
  4. Het aantal afzuiginrichtingen dat onderhoud benodigden was 76, en het totale aantal apparaten dekte relatief de behoeften van de ziekenhuizen.
  5. Het aantal vernevelaar apparaten dat onderhoud nodig had was 51 en het totaal aantal apparaten dekte relatief de behoeften van de ziekenhuizen.
  6. Het aantal crash karren was nog steeds relatief weinig en was niet meer dan 55 crash karren in alle ziekenhuizen. Echter, het aantal crash karren lijkt geen directe invloed te hebben op het leven van de patiënten.
  7. Zoals opgemerkt, het totale aantal centrale zuurstofgeneratoren was 22, inclusief 5 generators die onderhoud vereisten. Dit vertaalt zich in het feit dat de meeste ziekenhuizen die allerlei intensive care units hebben geen zuurstof generatoren hebben. Maar, ze afhankelijk zijn van zuurstof cilinders, die de financiële lasten en de behoefte aan extra geld verhogen om de cilinders vullen en generatoren te voorzien voor het verpakken. Dit probleem vereist verdere analyse op provinciaal en regionaal niveau, en het bestuderen van de mogelijkheid om de cilinders in elke provincie te vullen.
  8. Een aanvaardbaar aantal ECG-apparaten was beschikbaar, waarvan 27 onderhoud vereisten.

De beschikbaarheid van de centrale zuurstof generatoren, functionele of niet-functionele, wordt als volgt in kaart gebracht:

 

Map_5.0_Functional_Central_Oxygen_Generator_Distribution.jpg

 

Map_6.0_Non-Functional_Central_Oxygen_Generator_Distribution.jpg

No_of_shared_equipments.jpg

Be the first to comment

Please check your e-mail for a link to activate your account.

connect