Onze Activiteiten

Bab Al Hawa Ziekenhuis

Beschikt over 6 specialisme ORs (Algemeen, Oath, Vaatziekten, Neurologie, Borstkas, Urologie, Oogheelkunde, en Kaak en gezichtsoperaties), 2 Spoed ORs, Bloedbank, CT Scan en Specialisme Poliklinieken.

Medische Training

Twee training centra: Bab Al Hawa, Arsal & binnenkort in Draa, meer dan 2000 medisch personeel getraind, via topklasse training cursussen met professionele medische mannequins en uitrusting, onder leiding van Professor Pitti uit Frankrijk, een voormalige medische adviseur voor de NATO.

Veldhospitalen

ONDERSTEUNING VAN TRAUMA ZIEKENHUIZEN

Het verstrekken van gezondheidsdiensten en chirurgische behandeling in meer dan 120 ziekenhuizen in het hele land, waar meer dan 20.000 patiënten per maand via lopende gespecialiseerde beoordelingscommissie, opleiding en onderzoek initiatieven, en het verstrekken die nodig zijn medische benodigdheden voor de beste resultaten in de gezondheidszorg.

MEDISCHE BENODIGDHEDEN EN HULP

Distributie van medische verbruiksartikelen tot ongeveer 80 ziekenhuizen en meer dan 200 medische punten in het hele land.

Bevoorrading en ondersteuning
Noodsituaties Training

BASISGEZONDHEIDSZORG CENTRA

Ondersteuning voor 16 gezondheidscentra (PHCs) heel Syrië. Elk PHC heeft drie klinieken: pediatrisch, gynaecologische en interne geneeskunde, naast apotheek en laboratorium. Ondersteuning is vol, en omvat het opzetten en het uitrusten van de kliniek, personeel incentives, medicijnen en medische benodigdheden, en andere operationele kosten. Elk centrum heeft 3.000-4.000 maandelijkse patiënt bezoeken in verwoeste gebieden waar de toegang tot de gezondheidszorg is bijna onbestaande.

PSYCHOSOCIALE STEUN

Verkrijgbaar in centra in Turkije, Aleppo, Sarmada, Tripoli en opkomende centra in elk van de PHCs in het hele land. Elk centrum biedt psychosociale ondersteuning aan 20-30 patiënten per dag, van wie velen zijn kinderen die zijn psychologisch getraumatiseerd zijn als gevolg van aanhoudende bommen en luchtaanvallen.

Mentale Gezondheid
where_we_work2.jpg
1.000.000 MEDISCHE CONSULTATIES AT BASISGEZONDHEIDSZORG CENTRA 
where_we_work2_(8).jpg
1.369.000 INDIRECTE BEGUNSTIGDEN UIT HET TRAUMA DEPARTMENT 
where_we_work2_(4).jpg
825.000 BEGUNSTIGDEN AAN BASISGEZONDHEIDSZORG CENTRA 
where_we_work2_(9).jpg
397.943 BEGUNSTIGDEN VAN DE ZIEKENHUIZEN EN POSTOPERATIEVE CENTRA
where_we_work2_(5).jpg
9.000 MEDISCHE OPLEIDING BEGUNSTIGDEN 
where_we_work2_(10).jpg
2.873 NATUURLIJKE EN KEIZERSNEDE GEBOORTEN
where_we_work2_(6).jpg
29.000 CHIRURGISCHE INGREPEN IN-UOSSM SUPPORTED ZIEKENHUIZEN 

 

where_we_work2_(11).jpg
1625 PERSONEN DIE PSYCHOSOCIALE TRAINING 
where_we_work2_(7).jpg
128.000 BEGUNSTIGDEN VAN DE GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG EN PSYCHOSOCIALE STEUNPUNTEN
 
EN DE AANTALLEN GROEIEN CONSTANT... 

Geven Vrijwillig op zich nemen Verspreid de boodschap over dit goede doel

connect