Medische Training

Het managen van Medische Training Centra in Syrie, Turkije, en Libanon, waar meer dan 7100 zijn getraind sinds het werd gelanceerd in begin 2013.
Onze gespecialiseerde medische training centra voeren onze eigen trainingscursussen uit en bieden ook ruimte aan voor andere organizaties om hun trainingsprogramma's te voorzien. Kwalificatiecentra hebben 112 interactieve mannequins voor alle specialisaties. In onze Centra worden 12 verschillende types van gespecialiseerde medische trainingscursussen gegeven door experts, met een focus op bepaalde medische medewerkers in de plaatselijke gemeenschap. UOSSM was de eerste die gespecializeerde training aanbood om de chemische aanvallen en de besmetting daarvan aan te pakken.

training12.jpg

training7.jpg

training3.jpg

- Interne Hosting: Het verstrekken van de beschikbare middelen binnen opleidingscentra (personeel, apparatuur en / of diensten) naar andere partners, om een ​​activiteit uit te voeren binnen een van de opleidingscentra.

- Externe ondersteuning: Het verstrekken van de beschikbare middelen binnen opleidingscentra (apparatuur en / of personeel) naar andere partners, een activiteit buiten de opleidingscentra te voeren.

- Interne opleiding: Inclusief speciale opleidingen ter plaatse uitgevoerd door het personeel van de afdeling.

- On-Field Training: Inclusief trainingen die worden uitgevoerd door het personeel Kwalificatie en Training Department, maar buiten haar centra gericht op de leerlingen in hun werkplekken.

- Capaciteitsopbouw voor lokale Personeel: UOSSM bouwt haar eigen personeel capaciteiten door zijn rol in het organiseren en hosten administratieve cursussen binnen Bab Al-Hawa Training Centre of Reyhanli Training Centre.

- One-Day Activiteiten: UOSSM reageert op noodsituaties door de lancering van sensibiliseringscampagnes binnen Bab Al-Hawa Training Centre, maar ook het stimuleren van de gasten van buiten Syrië met unieke specialiteiten die een bezoek aan Bab Al-Hawa ziekenhuis elementaire training of opleiding te bieden binnen hun specialiteiten aan het verbeteren van de efficiëntie van de medische staf.

- Vergaderingen: Voor de coördinatie en de follow-up doeleinden, zowel binnen als buiten het organisatorisch kader van UOSSM.

training2.jpg

connect