Op 30.10.2016 is in Aleppo de vijf en dertig jaar oude Ibrahim Husain Mahmoud tijdens zijn reddingswerk tijdens 'n bombardement om het leven gekomen.

Op 30.10.2016 is in Aleppo de vijf en dertig jaar oude Ibrahim Husain Mahmoud tijdens zijn reddingswerk tijdens 'n bombardement om het leven gekomen. Hij was een zeer gewaardeerd lid van Al Anasari Civil Defense Center. Na het eerste bombardement gingen de White Helmets meteen naar de plek van het bombardement om eerste hulp te verlenen. Toen volgde het tweede bombardement, precies op de zelfde plek en hier bij kwam Ibrahim om het leven Wij vinden het verschrikkelijk en wensen zijn familie en andere nabestaanden heel veel sterkte met dit grote verlies.

 

  • UOSSM werkt samen met alle andere NGO's om zoveel mogelijk gewonden eerste hulp te verlenen en te genezen. Helaas kunnen wij dat niet zonder financiële ondersteuning. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u onze organisatie financieel zou willen ondersteunen door een donatie te doen. Met uw donaties kunnen wij meer mensen helpen. Het mag een éénmalige, een maandelijkse of een jaarlijkse donatie zijn. Uw donatie kan u via de volgende link of rechtstreeks naar ons IBAN nummer NL13INGB0007356363  ten name van UOSSM-NL. 

 

Be the first to comment

Please check your e-mail for a link to activate your account.

connect