Ziekenhuizen & Trauma:

Verspreiden van medische verbruiksgoederen aan 120+ veldziekenhuizen en 200+ medische punten in Syrië met een totaal budget van $8,000,000. UOSSM zorgde voor meer dan 65%  van de totale medische verbruiksgoederen behoeften in de noordelijke regio van Syrië.

Operaties bij UOSSM Bab Al Hawa Ziekenhuis (BHH): het grootste doorverwijs ziekenhuis in de noordelijke regio van Syrië. BHH voert gemiddeld 600 operaties per maand uit alsmede ongeveer 13% van het totale aantal operaties in de noordelijke regio.
Het ziekenhuis beslaat een breed spectrum van specialismen zoals Orthopedisch, Neurochirurgie, Vaatziekten, Algemene Chirurgie, Oogheelkundige Chirurgie, Kaak en gezichtschirurgie, Kindergeneeskunde Chirurgie, E.N.T Chirurgie en colonoscopie. In augustus 2015 ontving BHH meer dan 13.000 bezoekers en 1.500 opnames.

Operaties bij Al Bernas Ziekenhuis in Syrië: biedt medische zorg aan voor meer dan 25.000 vrouwen en draagt zorg voor ongeveer 145 bevallingen per maand met een focus op moederschap en kindergeneeskunde.

Operaties bij drie UOSSM Rehabilitatie Centra: 

1) Sarmada Centrum is gevestigd in de Idleb wijk. Het biedt gratis medische zorg aan voor Syriers met oorlogsverwondingen en slachtoffers met capaciteit van 60 bedden. Men biedt physiotherapie en psychologische hulp aan alsmede wondverzorging en medische zorg.

2) Dar Al Karama Centrum is gevestigd in de wijk Deraa en beschikt over 71 bedden. Het biedt medische zorg aan voor ongeveer 1950 patienten per maand.
3) Het Syrische Medische Centrum biedt medische en complimentaire gezondheidszorg aan voor meer dan 130.000 Syrische vluchtelingen in Reyhanli. Het beslaat een aantal afdelingen zoals interne patiënten zalen, dagklinieken, physotherapie, wondverzorging, rontgenstraling en hart-echografie (uitgerust met moderne digitale rontgen). Het beschikt tevens over een kantoor om het schenden van mensenrechten te documenteren.

Al Bernas Ziekenhuis:

Het ziekenhuis, gelegen in het Latakia platteland in het noorden van Syrië, begonnen met de exploitatie in het einde van 2014. Het bood Verloskundige / gynaecologie en pediatrische diensten samen met de Algemene chirurgie. Het ziekenhuis verstrekt zorg aan 37.813 patiënten en de kraamafdeling had 2.430 natuurlijke geboorten en 1200 keizersnede geboorten.
In december 2015 werd het ziekenhuis doelwit van raketten 5, 2 waarvan direct raken het ziekenhuis forceren te sluiten maakt niet gedurende een tijdsperiode.
In dit ziekenhuis, hopen we de zorg vrouwen te bieden en hun kinderen nodig hebben.

37.813 patiënten
2430 natuurlijke geboorten
1200 keizersnede geboorten

Syrische Medisch Centrum (Reyhanli Post-Operative Centre):

Dit is één van de belangrijkste medische centra, het verstrekken van medische hulp aan gewonde en zieke Syriërs. Het centrum biedt gratis diensten via de volgende clinics: Verloskundige / gynaecologie, Orthopedische, Cardiac, Pediatric, algemene geneeskunde, en Psychologische klinieken, in aanvulling op het laboratorium en de apotheek diensten, een fysiotherapie afdeling, wondverzorging, en een afdeling radiologie.
In 2015, het totale aantal behandelde patiënten in het midden was 50.335 en het totale aantal medische diensten was 104.347.
We willen het perfecte voorbeeld van de gezondheidszorg voor de Syrische patiënten in Turkije in te stellen.

Sarmada Post-Operative Centre:

Dit centrum, gevestigd aan het eind van 2014, is in het noorden, landelijke Idlib en staat onder leiding en toezicht van UOSSM omdat het de zorg en de follow-up behandeling van de gewonden.
Het centrum voert ook kleine chirurgische ingrepen, wondverzorging en hechten, en eerste hulp voor de gewonden en gewonden. Er is ook een fysiotherapie-centrum en een geestelijke gezondheid afdeling en counseling.
Er zijn in totaal 5 patiëntenkamers waar patiënten krijgen drie maaltijden per dag. In 2015 waren er 1516 patiënten van alle leeftijden, en 1500 mensen kregen fysiotherapie.
Wij bieden zorg aan post-operatieve patiënten tot aan hun herstel.

Uitrusting en de renovatie van de ziekenhuizen die werden beschadigd door aanvallen zorgt voor de voortzetting van de medische diensten, ondanks de instortende medische systeem.

De eindeloze oorlog in Syrië, samen met de voortdurende gerichtheid van ziekenhuizen, leidde UOSSM om initiatief te nemen bij de wederopbouw en de renovatie van de beschadigde gebouwen en het verstrekken van brandstoffen om een ​​aantal ziekenhuizen en medische punten, vooral in de belegerde gebieden als gevolg van hoge kosten en beperkte beschikbaarheid. 22 ziekenhuizen en 3 medische punten ontving deze steun voor 3 maanden. Een soortgelijke steun project vond ook plaats in Oost-Ghouta.

De respons op de intern ontheemden en gewonden in Aleppo is een van de ergste menselijke rampen van onze tijd.

Het recente geweld in de landelijke Aleppo en de veranderende gebeurtenissen in de gecontroleerde gebieden heeft geleid tot een enorme interne verplaatsing van de burgers in het gebied. UOSSM, in samenwerking met de World Health Organization (WHO) en Aleppo's Health Director, op voorwaarde dat de evacuatie voertuigen, 10 ambulances en de steun van 6 emergency response units, met volledige dekking van de brandstof en de operationele kosten. Dit project voorziet in emergency response diensten aan meer dan 25 dorpen op het platteland van Aleppo.

25+ Dorpen
6 Noodmaatregelen units
10 Ambulances
10 Evacuatie auto's

Noodfondsen werd opgericht in antwoord op de behoeften van de ziekenhuizen met het oog op de voortzetting van de exploitatie van ziekenhuizen en projecten die zijn vastgelopen garanderen.

Het fonds helpt:

- Gedeeltelijk ondersteunen projecten met andere organisaties
- Bijdragen aan de wederopbouw van ziekenhuizen beschadigd door luchtaanvallen en raketten
- Herbouw de ambulante systemen en zorgen voor operationele kosten, vooral in de belegerde gebieden waar ze staan ​​op het punt van het afsluiten van te wijten aan het gebrek aan financiële middelen
- Cover salarissen van medisch personeel in de belegerde gebieden, of projecten financieren die mogelijk zijn geblokkeerd gedurende vele maanden
- Fund families van het personeel die werden gewond in de vuurlinie

connect